Каталог на любовните погледи

Една череша бавно се завъртя в празната чаша от мартини. През стъклата я дебнеха плътни червени устни на жена, а в чашата се промъкваше смесения аромат на възбуда и мъжки парфям. На тавана само една малка червена лампа скришно се задъхваше от дима на цигарата Му.

Барът докосваше големите Му длани, а столът придържаше здравият Му гръб. Мислите носещи се из помещението я събличаха грубо, други – само нежно докосваха гърдите Й. Една мигла се откъсна натежала от грим и мъртва падна на напудрената Й розова скула.
Подът се сгърчи, когато токчето на обувката Й се заби слизайки от високия стол и изкрещя, когато Той с все сила изгаси фаса си в него с гладката си подметка. Сивият, мек килим Ги проследи до стая 423, която се намираше в дъното на тъмния коридор. Вратата изсвири и се влюби в кърваво червеният Й чорап, който леко се впиваше в кракът Й. Огледалото се огледа в райетата на костюма Му, които бързо плъзнаха по старовремския фотьойл. След секунди стените почти се възпламеняваха, а ленените постели попиваха жадно страстта и докосваха кадифеното Й тяло навсякъде. Бялата Му риза плуваше в кафявото на дъсчения под, който сякаш се движеше от вибрациите на леглото.
Очите Й се впиха в Неговите. После влагата потече от телета Им и целуна въздуха. Минутите се лееха из циферблата и само Нощ се чуваше.