Випуск 2015 получи своите дипломи за завършено средно образование

Dipl_sm.jpg

На 23 юни випуск 2015 получи своите дипломи за завършено средно образование. Директорът на ПМГ“ Васил Друмев“ Милка Илиева поздрави всички ученици, преподаватели и родители за постигнатите високи резултати. Заместник- кметът на Община Велико Търново Ганчо Карабаджаков повтори поканата на министъра на образованието и науката Тодор Танев в СОУ“ Ем. Станев“ всички ученици да станат на крака и да аплодират учителите си за усилията и грижите.

Седемдесет и петте отличници получиха своите дипломи от Ганчо Карабаджаков и инж. Розалия Личева- началник на РИО Велико Търново. Всички тези ученици предварително са удостоени от Педагогическия съвет на ПМГ със златни и сребърни значки, връчени им при тържественото изпращане на випуска на 14 май.

Михаела Градинарова от 12д клас е носител и на наградата“24 май“ на Община Велико Търново. Началникът на РИО и директорът на ПМГ връчиха и специална грамота на ученика със СОП Петър Нефтелимов за силния дух, проявен по време на обучението.

Седем ученици ( Радина Антонова -12б,  Стефани Стефанова -12б, Йоанна Петрова -12б, Мария Великова -12г, Петя Стойкова -12е,  Антония Тодорова -12е, Снежина Стоилова-12е) получиха грамотите си за финални победители в Националното състезание по български език и литература“ Стъпала към знанието“. Членовете на Литературен клуб „Ерато“ бяха изненадани с излезлия от печат сборник“ Пролет в Търновград“, където са поместени техни произведения.

Всички права запазени 2012 ©. Администратори Николай Бабанов, Александър Джуров и Милен Василев.