ПМГ "Васил Друмев" тържествено изпрати випуск 2017 г.

Природо-математическата гимназия „Васил Друмев” изпрати своите аби-туриенти с пищно тържество. Зрелостниците се сбогуваха подобаващо с любимото училище, а в очите на някои имаше и сълзи. В този тържествен момент с тях бяха техните близки, приятели, класни ръководители и учители. Абитуриентите чуха последния звънец с пожеланието на директора на гимназията г-н Ангел Гушев- Вярвайте в себе си и следвайте мечтите си! Бъдещите специалисти поляха обилно с шампанско двора на гимназията и си пожелаха успешно следване в университетите.
 
 
 
 
 
 
Поздрав към зрелостниците отправи директорът на ПМГ „Васил Друмев” Ангел Гушев. Той пожела на всички свои абитуриенти да бъдат достойни, трудолюбиви и толерантни!
„В живота на всеки човек има различни по важност моменти и вашето изпращане е един от тях. Всеки си спомня мига, в който развълнуван за първи път е прекрачил прага на своето училище. Надявам се, че след време и вие си ще си спомняте деня на постъпване в нашето училище- Природо-математическа гимназия "Васил Друмев.”, сподели Ангел Гушев.
Официални гости на събитието бяха- Заместник-кмета на Община Велико Търново- Снежана Иванова, директорът на Дирекция „Образование, младежка дейност и спорт” Пенка Игнатова, деканът на Факултета по математика и информатика на ВТУ проф. Мирослав Гълъбов и председателят на училищното настоятелство Лъчезар Лазаров.
След официалните слова, заслужилите ученици получиха златни значки и грамоти от директора Ангел Гушев. Отличията се връчват на зрелостниците, които са издигнали престижа на гимназията с участията си в състезания и олимпиади. 
 

Всички права запазени 2012 ©. Администратори Николай Бабанов, Александър Джуров и Милен Василев.