#Добриятпример

  И тази година Природо-математическа гимназия „Васил Друмев“ стана част от инициативата „Да изчистим България заедно“, посветена на Световния ден на почистването.

  Акцията се проведе на 17.09.2022 г. от 10 часа в двора на гимназията. Събралите се доброволци се разделиха на два отбора: момичета и момчета, като си поставиха различни цели. Отборът на момчетата се ангажира с преместването и разчистването на по-тежки предмети. След по-малко от два часа резултатите бяха налице. А отборът на момичетата реши да изчисти пространството около гимназията от пластмасови и хартиени боклуци, като за същото време събра 8 чувала с трудноразградими отпадъци.

Отдавна е настъпил моментът за действия, защото възстановяването на Земята зависи от всички не само защото ни е грижа за природата, а защото всички ние живеем в тази околна среда. Всеки от нас се нуждае от здрава планета. Здравата планета не е опция - тя е необходимост!

Благодарим за добрия пример на: осмокласника Деян Бачев, десетокласниците: Карина Аспарухова, Кристина Димитрова, Мира Пашова, Биляна 

Христова, Виктория Шикова, Станислав Кръстев, Боян Божанов, Веселин Янчев, Давид Балъков, Димитър Марков, Йоанна Дамянова, Натали Димитрова, Никола Николов и единадесетокласниците: Елена Тодорова, Мария Димитрова, Ивайло Евтимов, Веселин Братованов, Мадлен Минова, Лена Божанова, Илияна Джурова, Никола Атанасов, Мария-Никол Цанева, Даниел Парушев, Християн Христов.

 

Всички права запазени 2012 ©. Администратори Милен Василев.